De praktijk – Tandcentrum Westervoort – Westervoort

Tandcentrum Westervoort

Welkom bij Tandcentrum Westervoort.

De heer en mevrouw Pijnenburg en het team van Tandcentrum Westervoort bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

U bent van harte welkom!

De praktijk

Wij, Jeroen en Miriam, echtpaar en beiden tandarts, zijn eigenaren van  een moderne tandartspraktijk in Westervoort. Na onze studie, afgerond door Jeroen in 1997 en Miriam in 1998, hebben we op diverse plekken gewerkt. In 2005 hebben we deze praktijk overgenomen. We zijn niet verbonden aan een keten of enig andere commerciële instelling . De afgelopen jaren hebben we het pand verbouwd en vernieuwd, geheel naar onze zin en visie.

We zitten op een fijne plek in het dorp met ruime en lichte behandelkamers. Onze praktijk is gevestigd in Westervoort, grenzend aan Arnhem, dichtbij het treinstation van Westervoort. Er is een bushalte voor de deur. Ook met de auto is de praktijk goed te bereiken. In de buurt kan gratis geparkeerd worden.

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze teamleden. Elk lid van ons team heeft specifieke taken.  Dat een ieder zich volwaardig onderdeel voelt van het team vinden we belangrijk. Er wordt op een vriendelijke manier, direct en open gecommuniceerd.

We verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In sommige gevallen kunnen we u, in overleg verwijzen. Wij werken samen met diverse specialisten in de tandheelkunde, zoals de kaakchirurg, implantoloog, parodontoloog en endontoloog.

We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.
Vakkundige behandelingen staan voorop.  Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.